Administrere e-mail konti

Følg

Kommentarer

4 kommentarer

• Avatar
    Imam Ali Moske

Hej justworks.
    Hvorfor kan man ikke videresende mails fra en justworks emailkonto til en anden?

Og kan man videresende til flere emailadresser? Dvs. lave en mail der forwarder til andre mailadresser?

• Avatar
    Christine Koefoed, Projektleder

Når en konto er oprettet, kan man efterfølgende

1. Klikke på mailen i administrations interfacet
    2. Scrolle ned til man finder "Alias navn@domæne" videresender til
    3. Udfyld derefter feltet og klik på "tilføj"
  • Avatar
    Imam Ali Moske

Efter tilføjelse af mail-adresse, dukker der ikke intet op.

Hvordan kan man løse dette problem?
    På forhånd tak.

• Avatar
    Christine Koefoed, Projektleder

Vi kan se der er en fejl i interfacet. - men her er en work around.

Når en konto er oprettet, kan man efterfølgende

1. Taste e.mailen ind under "Videresendelser"
    2. Klikke på mailen i administrations interfacet
    3. Scrolle ned til man finder "Alias navn@domæne" videresender til
    4. Udfyld derefter feltet og klik på "tilføj"

Mailen skal således være oprettet begge steder før det virker.
    Vi har oprettet en fejlbeskrivelse på funktionen, og forventer at løse det. Indtil da kan I anvende ovenstående procedure.

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk